fake birthday xD

Dear facebook friends , 
my birthday is acctually on 27 august , not today ( 6 june ) , 
sorry sebab buat fake punya tarikh :') , mula-mla saja2 je buat , sebab tengah bosan , sekali ramai pulak yang wish , takjadik nak tukar date kepada asal :b setahun dua kali birthday sayaaa  :D 
okeylah tu kannn :') heee ~ 
kawan2 yang tahu semua marah :D hahaha , teruk betull saya nii :P
tergelak-gelak , kesian jugak kat dorangg , tapi sorry , saya tukar ni sebab nak 'dia' ni wish , tapi dia tak online ponn ? :( hahaha
kadang kadang kita tak perlu jadi baik sangat , hehehe (Y) 
err , sampai sini jelah kot kann :) 





yeaaaa <3

 hahahahahaha (Y) tapi saya kali kedua jee 





*fake :D hahaha 

nadia ismail :D

bila bosan , saya mulalah buat benda-benda yang agak pelik , haha , edit gambar , maybe hobi baru ? haha (Y)





we are who we are :D 





bosann , jangan mention lahh . haha (Y)

silat lagiii < 3

Silat gayong Malaysia (seksyen 5)


persambahan sikit ( :


yeahhhh !gambar pemenang dengan para jurulatih .


anak-anak silat gayong 2011 ( :


inilah baju pertandingan kitorang sebelum pakai songket semua hihii (Y)

keputusan pertandingan . No.3 :)

ahhh , pertandingan , keputusan sumpah tak sangka gilaaa . first time masuk terus menang , bapak ahh , sumpah taksangka gila , mula2 takdengar pon seksyen5 yang menang tetibe Andri cakap weh bangun ah ! bangun ahh ! , masal menang ahh ! aku pon macam , what ? masal menang ?dengan step 5 minit terakhir tambah lagi , terkejut , aku bangun ah , pg amik medal -.- adeyy , memang sumpah taksangka boleh menang , thanks to jurulatih kitorang ahh Ishkandar , Raja ,Ibnu , thanks :') 



inilahh budak2 silat sebelum menang , haha , amik gambar macam dah menangg je , hahaha





ni sebelum pertandingan , 5 minit sebelum masuk , abg Ish bagi lagi step baru , :')





ceeiiitt ! baru nak masuk gelanggang , adehhh , nervous gilaaa 





hihihi tengah hormat kepada para juri nii xDD



Aicehh , smart sangat tuu , hahahaha 



Pertandingan silat < 3

sampai stadium pukul 8.00 , sebab jamm ! pastu sampai je stadium semua kelam kabut , terus masuk tandas tukar baju bersiap dengan songket semua , talipinggang jurus wajib dengan bengkung putih semua yang kemaskan aku adalahh Abg raja , dia yg pkaikan songket , tengkolok tali jurus wajib pastu tetibe bangkung terpanjang pulak , dia cakap "adehh , biarje , siapa suruh kepeng sangat ?" aku cakaplah "ehh ! abg Raja pon sama je kepang jugak nak cakpa orang" pastu dia gelak -.-' tengah pakai bengkung nii , dia cakap , ikutkan hati nak je tarik bagi ketat sampai tak bernafas , geram betul dgn bengkung ni , tapi sebab sayangg dah buat baikbaik ! kau masal kalah aku carik korangg . paham , haha tetibe je -.-, ingatkan saje je suruh tukar awal2 , rupanya , giliran kitorang No. 5 , wtf -.-
nervous gila ! step last aku pening sikit ! taksempat training pon pagi tadi , tapi boleh tahan jugak ah kitorang punya persembahan : ) thanks to Abg Ish , Ibnu , Abg Raja .
lepas persembahan pergi makan dengan Aifa and Alia , sumpah best gila lepak dengan dorangg <3 balik daripada makan lepak dengan Andri , K.Yun , Erna semuaa . syok gila !
pastu masa tempur main , Fauzy dengan Din , aku tolong pegangkan din punya jaket , kakyun pegang Fauzy punya jaket . awwww ! wangi jaket diaa ! haha camgatall :P
tapi sumpah masa tu bets gilaaa ! rindu jaket diaa ! hihihi . sumpah nak ulang balik masa pagi tadii .

they're sweet :')

queenoftheswans:

She is such an angel.

thetruthisilove:

xobellavita:

that is accurate to the point of being concerning.

omg 

she is such an angle :')

thank you (':



bestlovequotes:

Don’t say you love me unless you mean it, cause I might do something crazy like believe it
Featured on Best love quotes on Tumblr