kem silat thanks daddy :)

mula2 cakap kat ayah , nak pergi kem silat , sekali je dia jawab ' takpayah ' oh , apelah aku ni , masa tu dia baru balik kerjaa , pas2 , besoknya aku tanya lagii , ayaaah , boleh laaa , murah gila ohh ? , my dad kata , tengok lah dulu , ayah sibuk ah , dah pg tido ! hihih , malam tadi aku tanya lagii , ayaaah , nak pergi kem silatt ! ? pleaseee ? ayah kata , okee ,baru nak menjerit , ayah potong , TAPI jgn buat benda bahaya semua tuu , paham? aku cakap la , ahaha , okayokayy ! for sure ! , thanks daddy : ) itulah orang kata , kalau kita bersabar , kita akan dapat apa kita nak ; ) , aku dah bersabar la sebab tu aku dapat pergi kem :') thanks God <3