fake birthday xD

Dear facebook friends , 
my birthday is acctually on 27 august , not today ( 6 june ) , 
sorry sebab buat fake punya tarikh :') , mula-mla saja2 je buat , sebab tengah bosan , sekali ramai pulak yang wish , takjadik nak tukar date kepada asal :b setahun dua kali birthday sayaaa  :D 
okeylah tu kannn :') heee ~ 
kawan2 yang tahu semua marah :D hahaha , teruk betull saya nii :P
tergelak-gelak , kesian jugak kat dorangg , tapi sorry , saya tukar ni sebab nak 'dia' ni wish , tapi dia tak online ponn ? :( hahaha
kadang kadang kita tak perlu jadi baik sangat , hehehe (Y) 
err , sampai sini jelah kot kann :) 





yeaaaa <3

 hahahahahaha (Y) tapi saya kali kedua jee 





*fake :D hahaha